Hoe plan ik een social media bericht voor mijn ambassadeurs?

Je kunt voor de ambassadeurs een bericht inplannen in bepaalde tijdspanne.

Zodra je een onderwerp hebt toegevoegd kunnen we het bericht inplannen in een bepaalde tijdspanne en bepalen welke ambassadeurs het bericht voorgesteld krijgen. Door in de tijdvakken een bepaalde tijdspanne toe te voegen, zorg je ervoor dat het bericht wordt verspreid over deze periode wordt voorgesteld aan je collega’s. Je kunt er ook voor kiezen om het bericht direct voor te stellen aan je collega’s, door op de knop nu te klikken. Bekijk hier de video: